Inkoop & Verkoop

Goede service, daar staan wij voor!

Inkoop & Verkoop

Wij houden ons met name bezig met de inkoop en verkoop van auto’s. De kwaliteit staat bij ons voorop en daarom kunt u bij ons altijd rekenen op auto’s van goede kwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Als u interesse heeft in één van onze auto’s, dan kunt u contact met ons opnemen. U heeft namelijk de mogelijkheid om een proefrit te maken. Maar dat is nog niet alles, want als u geen tijd heeft, dan komen wij met de auto naar u. Dit is mogelijk als u binnen een straal van 5 km woont binnen Woerden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken en dan kunt u uw huidige auto bij ons inruilen tegen een occasion.

CONTACT OPNEMEN

Goede service, daar staan wij voor!

Als u kennismaakt met Van Veen Auto’s, dan kunt u direct ervaren dat wij onze service heel belangrijk vinden! Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn! Wij bieden u daarom ook enkele diensten aan, waardoor het voor u alleen maar leuker en interessanter wordt! Wat hebben wij u te bieden?

  • Testfase, alle voertuigen die wij uiteindelijk willen verkopen, worden door ons uitvoerig getest. Dit neemt de nodige tijd in beslag, maar wij willen zeker weten dat de auto voldoet aan alle eisen en aan uw wensen. De occasions die in onze showroom staan, zijn allemaal door de testfase gekomen.
  • Proefrit bij ons of aan huis. U kunt bij ons een proefrit aanvragen en dan kunt u daarvoor naar ons toe komen in Woerden, of wij komen naar u. Een aanvraag indienen kan door telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunt u kennismaken met de auto en nagaan of dit hetgeen is waar dat u graag in wilt rijden.

Bij ons kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een specifieke auto. Wij gaan dan voor u op zoek naar een gebruikte auto. Als u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij voor u aan de slag

CONTACT OPNEMEN