Detailing

Als je wil dat je auto er weer als nieuw uit ziet, kies dan voor car detailing. Car detailing is niet zomaar het oppoetsen van de auto, wij gaan een stap verder. Het volledige interieur en exterieur wordt door ons onder handen genomen. Het gaat om details, vandaar de naam detailing. Wij streven naar perfectionisme en doen daar alles aan. Als je bij ons een auto aanschaft verzorgen wij bij die auto uiteraard ook de car detailing.

Wat bieden wij aan?

Car detailing heeft ook verschillende mogelijkheden en uit te voeren diensten. Denk aan keramische coating, het wassen, polijsten en waxen van de auto. Ook de velgen worden onder handen genomen, evenals andere onderdelen van de auto als de uitlaat. Voor het interieur doen wij aan stoomreiniging, hierdoor worden zelfs de meest onbereikbare plekken goed gereinigd.

CONTACT OPNEMEN

Resultaat

Wij streven altijd naar het perfecte resultaat en tevreden klanten, hier zullen we alles aan doen. Elke auto is in principe geschikt om car detailing te laten uitvoeren. Een auto die detailing ondergaat zal eruit zien alsof je hem nieuw bij de dealer koopt, zelfs de meest klassieke en oude auto’s.

CONTACT OPNEMEN

Ga een stapje verder en laat uw auto poetsen

Wilt u uw auto ook weer laten glanzen als nieuw? Van Veen Auto’s Woerden poetst uw auto professioneel en tegen een scherpe prijs.

CONTACT OPNEMEN