ONDERHOUD EN REPARATIE voor Jaguar, Land Rover & Range Rover

Excellente autozorg, van basisinspectie tot uitgebreid onderhoud
Bij Van Veen Auto's in Woerden begrijpen we de waarde van uw Jaguar, Land Rover of Range Rover. Daarom bieden wij gespecialiseerde werkplaatsdiensten aan die zorgen voor onberispelijk onderhoud en reparatie. Ons team gebruikt geavanceerde, officiële diagnoseapparatuur, waarmee we verzekeren dat uw voertuig de meest nauwkeurige en effectieve zorg krijgt.
Onze ervaren technici, die een diepgaande kennis hebben van de nieuwste technologieën en strikt de importrichtlijnen volgen, zijn toegewijd aan het leveren van service van de hoogste kwaliteit. Of u nu komt voor een routine-onderhoudsbeurt, specifieke reparaties, of het oplossen van complexe technische problemen, uw voertuig is bij ons in de meest capabele handen.
- Software-updates altijd inbegrepen bij onderhoud
- Wij beschikken over officiële diagnoseapparatuur
- Digitale onderhoudshistorie wordt bijgehouden
- 6 maanden garantie op reparaties
- Uitsluitend originele onderdelen
- Gratis 1 jaar pechhulp
AFSPRAAK MAKEN

Transparantie en Waardebehoud voor Uw Voertuig

Een uniek aspect van onze service is het bijhouden van een digitale onderhoudshistorie. Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat alle onderhoudsgegevens zorgvuldig worden geregistreerd en eenvoudig toegankelijk zijn. Dit niet alleen garandeert transparantie, maar helpt ook bij het behouden van de waarde van uw Jaguar, Land Rover of Range Rover.
Wij streven ernaar uw voertuig in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van een superieure rijervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze uitgebreide diensten. Uw tevredenheid is onze prioriteit bij Van Veen Auto's in Woerden.
AFSPRAAK MAKEN

Onderhoud door Van Veen Auto's: Jaguar & Range Rover specialist

Ontdek de wereld van Van Veen Auto’s in Woerden, Utrecht. De ultieme bestemming voor Jaguar, Land Rover en Range Rover liefhebbers. Bij ons staat passie voor deze merken centraal, gecombineerd met een ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid.

Als onafhankelijke Jaguar, Land Rover en Range Rover reparateur begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om routine-onderhoud, reparaties of een complete servicebeurt, ons ervaren team staat klaar om uw auto in topconditie te houden. Met onze uitgebreide kennis en geavanceerde technologieën verzekeren we dat elke auto de zorg en aandacht krijgt die hij verdient.

Maar bij Van Veen Auto’s gaat het om meer dan alleen onderhoud. We weten dat een auto een verlengstuk is van uw persoonlijke stijl en individualiteit. Daarom bieden we ook professionele poets- en detailingservices aan om ervoor te zorgen dat uw auto altijd blinkt als nieuw. Ons oog voor detail en vakmanschap garandeert dat uw auto er zowel vanbinnen als vanbuiten perfect uitziet.

Waarom de grote en kleine beurt niet meer bestaan

Als je ouder dan een jaar of vijfenveertig bent, ken je de vuistregel vast wel: ‘een kleine beurt doe je na 15.000 km of een jaar en een grote beurt na 30.000 km of twee jaar’. Vanwege de veel langere onderhoudsintervallen is dat regime voor moderne auto's inmiddels al lang verleden tijd. Kortom: de termen grote en kleine beurt zijn niet meer helemaal van nu. Hoe zit dat?

Van kleine en grote beurt naar eigen onderhoudsschema
Auto's zijn tegenwoordig zo complex, dat elk merk en type zijn eigen onderhoudsschema heeft waarbij specifieke werkzaamheden worden verricht. Elektrische auto's hoeven bijvoorbeeld zelden naar de garage. En een onderhoudsbeurt van een Kia ziet er heel anders uit dan die van een Toyota of Peugeot, plus die kan bij een heel andere kilometerstand plaatsvinden. Vandaar ook dat je niet meer simpelweg over een kleine of grote beurt kunt spreken.

Wanneer het tijd is voor een reguliere onderhoudsbeurt, geven moderne auto's dat zelf aan. Er verschijnt een mededeling op je dashboard of infotainmentscherm en/of er is een tellertje dat meldt: nog zoveel kilometer tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt. Wil je meer weten over het onderhoudsschema van jouw auto, kijk dan in het instructieboekje.
AFSPRAAK MAKEN

Drie soorten onderhoud

Het onderhoud aan moderne auto's kun je indelen in drie categorieën.

Vaste inspectie

het jaarlijkse controlemoment voor de auto. Alle belangrijke zaken worden nagelopen, zoals de remmen, de ophanging en de diverse vloeistoffen. Bovendien wordt dan ook de motorolie ververst en het bijbehorende filter vervangen.

Reparatie aan slijtagedelen

voor bepaalde onderdelen is de levensduur afhankelijk van het gebruik, denk aan de remblokken, remschijven en koppelingsplaat.

Tijd- of kilometergebonden vervanging

voor sommige onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers, afhankelijk van wat eerst komt. Een van de bekendste onderdelen die volgens dit principe vervangen wordt, is de distributieriem

Excellente Autozorg: Van Basisinspectie tot Uitgebreid Onderhoud

Bij ons staat uw Jaguar Land Rover en Range Rover centraal, een samensmelting van passie en vakmanschap. Beleef de perfectie in elke aankoop en service.

Showroom
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 18:00
ROUTE
WERKPLAATS
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
ROUTE
CONTACTGEGEVENS
+31 348 74 63 46
info@vanveenautos.com
Kvk. 78374006

2024 Van Veen Auto's Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaardenWebsite door Webyo
Menu
WERKPLAATS AFSPRAAK
Bekijk Occasions
Bel ons
phone-handsetcalendar-fullcrossarrow-right