Keramische coating

Keramische autocoating biedt bescherming tegen UV-straling, regen en steenslag.
Afspraak Maken
Keramische coating is een geavanceerde vorm van bescherming voor voertuigen, voornamelijk gebruikt om de lak van auto's te beschermen. Deze coating, gemaakt van chemische polymeren, wordt handmatig aangebracht op het oppervlak van een auto en vormt een extra beschermende laag.
AFSPRAAK MAKEN

De voordelen van keramische coating

Bescherming tegen Milieuschade - Keramische coatings bieden weerstand tegen schadelijke UV-stralen, zure regen, vogelpoep en andere omgevingsfactoren die de lak van een auto kunnen beschadigen.

Hydrofobisch Effect - Deze coatings zijn extreem waterafstotend, wat betekent dat water en vuil minder snel aan het oppervlak van de auto hechten. Dit maakt het reinigen van de auto eenvoudiger en efficiƫnter.

Verhoogde Duurzaamheid - In vergelijking met traditionele wax, gaat keramische coating veel langer mee. Afhankelijk van de kwaliteit kan het enkele jaren bescherming bieden zonder de noodzaak voor herhaaldelijke toepassingen.

Esthetische Verbeteringen - Deze coatings verhogen de glans en diepte van de autolak, waardoor het voertuig een rijkere en meer gepolijste uitstraling krijgt.

Krasbestendigheid - Hoewel geen enkele coating volledige bescherming biedt tegen krassen, helpt keramische coating wel om de impact van kleine krassen en swirls te verminderen.
AFSPRAAK MAKEN

Wilt u ook een blijvende bescherming
voor uw auto?

Laat uw auto weer tot leven komen door Van Veen Auto's met jarenlange ervaring.
Showroom
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 18:00
ROUTE
WERKPLAATS
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
ROUTE
CONTACTGEGEVENS
+31 348 74 63 46
info@vanveenautos.com
Kvk. 78374006

2024 Van Veen Auto's Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaardenWebsite door Webyo
Menu
WERKPLAATS AFSPRAAK
Bekijk Occasions
Bel ons
phone-handsetcalendar-fullcrossarrow-right