Over ons

Van Veen Auto’s staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn gevestigd in Woerden en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u weet wat u koopt, daarom testen wij uitgebreid al onze occasions. Er worden ook testritten gemaakt voordat een auto in de showroom wordt geplaatst. Zo zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij adviseren u ook graag over onze modellen.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de merken Jaguar, Land Rover en Range Rover. Al deze auto’s zijn naar eigen wens samen te stellen, voor advies op dat gebied zijn wij uiteraard de juiste persoon. Alle auto’s bij ons in de showroom zijn grondig schoongemaakt en gerepareerd zodat ze er als nieuw uit zien.

We gaan graag samen met u op zoek naar het model wat aan uw wensen voldoet. Het kan zijn dat het voertuig wat u zoekt niet in onze showroom staat. Mocht dit voorkomen, dan zullen we voor u op zoek gaan naar de auto die aan uw wensen voldoet.

Bij ons is het eenvoudig om direct een afspraak te maken. Daarnaast zijn wij RDW erkend, hierdoor hebben al onze klanten veel meer zekerheid als het gaat om de aanschaf van een nieuwe auto bij ons. Ook krijgt u bij ons standaard 1 jaar garantie!

CONTACT OPNEMEN