Garantie

Van Veen Auto's biedt u tot wel 5 jaar Europese garantie aan
Bekijk Occasions
De garantie bij Van Veen Auto’s is goed geregeld, wij bieden tot wel 5 jaar Europese garantie aan. Hierdoor is de garantie geldig in heel Europa. Er komen een hoop voordelen bij kijken, denk aan een overdraagbare garantie, onbeperkt kilometers en mobiliteitsgarantie! Ook gebruiken we bij Van Veen Auto’s altijd originele onderdelen.

Wat bieden wij nog meer?

Naast bovengenoemde punten heeft de garantie bij ons nog meer voordelen. Wij bieden een uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten. Als u bij ons een gebruikte auto koopt doen we er alles aan om hem rijklaar te maken en controleren we alles dubbel. Mocht het voorkomen dat er later iets mis gaat met de auto dan wordt de auto vakkundig gerepareerd door specialisten. Door onze garantie loopt u niet tegen onverwachte reparatiekosten aan. Ook behoudt u de liquiditeit bij een reparatie.
CONTACT OPNEMEN

Klantenservice die U Verdient

Wij geloven dat uitstekende klantenservice de sleutel is tot een tevreden klant. Ons deskundige en vriendelijke team staat klaar om u te assisteren bij elke stap - van het kiezen van uw auto tot aan de financiering en nazorg. Bij Van Veen Auto’s zijn we pas tevreden als u dat bent.
contact opnemen

Garantiedekking Full

De garantie omvat alle af fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van het in de garantieovereenkomst beschreven voertuig met uitzondering van:
Bekijk Occasions

Excellente Autozorg: Van Basisinspectie tot Uitgebreid Onderhoud

Bij ons staat uw Jaguar Land Rover en Range Rover centraal, een samensmelting van passie en vakmanschap. Beleef de perfectie in elke aankoop en service.

Showroom
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 18:00
ROUTE
WERKPLAATS
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
ROUTE
CONTACTGEGEVENS
+31 348 74 63 46
info@vanveenautos.com
Kvk. 78374006

2024 Van Veen Auto's Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaardenWebsite door Webyo
phone-handsetcalendar-fullarrow-right