Range Rover Evoque afmetingen, (trek)gewichten & kofferruimte

De Range Rover Evoque is niet alleen stijlvol, maar ook verrassend veelzijdig. Hieronder hebben we de afmetingen, gewichten, trekgewicht en de inhoud van de kofferruimte voor u op een rij gezet. De specificaties zijn gebaseerd op de Evoque 2.0 Si4-motor.
Bekijk onze Evoque occasions

Afmetingen Evoque

De Evoque is het meest compacte model van Range Rover. Dat verklaart ook deels de populariteit van onze Evoque occasions. U profiteert van het echte Range Rover-gevoel, zonder eindeloos te moeten zoeken naar een geschikte parkeerplek. Manoeuvreren in de drukke binnenstad is geen enkel probleem. En ook in een parkeergarage vindt u moeiteloos een geschikte plek.
Lengte
4355 mm
Breedte
1895 mm
Hoogte
1635 mm
Wielbasis
2660 mm
Bodemvrijheid
215 mm
de voorkant van de range rover evoque
de achterkant van de range rover evoque, uitgerust met trekhaak

Gewichten & trekgewicht Evoque

Hieronder ziet u de verschillende gewichten van de Range Rover Evoque. Het leeggewicht is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Ook zit er verschil in het gewicht tussen de RWD en AWD. Aan trekgewicht geen gebrek met de Evoque. Met 1800 kg trekgewicht is zelfs een grote aanhanger of caravan geen enkel probleem. Op pad met twee elektrische fietsen? Ook dat is geen probleem met de maximale kogeldruk van maar liefst 150 kg. Extra bagageruimte nodig? Neem gerust een volgepakte dakkoffer mee.
Leeggewicht
1620-1752 kg
Laadvermogen
730 kg
Trekgewicht geremd
1800 kg
Trekgewicht ongeremd
750 kg
Maximale kogeldruk
150 kg
Maximale daklast
75 kg

Kofferruimte Evoque

Zoals we hierboven al benoemden, is de Evoque het meest compacte model van Range Rover. Gelukkig zegt dat niets over de kofferruimte. U neemt maar liefst 575 liter aan bagage mee achterin de Evoque. Meer dan genoeg voor een weekend weg of een vakantie in het buitenland.
kofferruimte van de range rover evoque
een range rover evoque occasion

Range Rover Evoque occasions: altijd 2 jaar garantie & 1 jaar pechhulp

Bent u overtuigd van de stijl en de veelzijdigheid van de Evoque? U bent niet de enige. Van Veen Auto’s is gespecialiseerd in Jaguar en Range Rover. Van onderhoud tot occasions. De Evoque is verreweg onze meest populaire occasion. We hebben dan ook altijd een mooie voorraad in onze showroom staan. Standaard voorzien van 2 jaar garantie en 1 jaar Europese pechhulp, inclusief woonplaats. Kom gerust eens langs, of vraag direct een proefrit aan voor de Evoque van uw dromen.
Bekijk onze Evoque occasions
Showroom
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 18:00
WERKPLAATS
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
ROUTE
CONTACTGEGEVENS
+31 348 74 63 46
info@vanveenautos.com
Kvk. 78374006
BLIJF OP DE HOOGTE

2024 Van Veen Auto's Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaardenWebsite door Webyo
Menu
WERKPLAATS AFSPRAAK
Bekijk Occasions
Bel ons
phone-handsetcalendar-fullcrossmenu