Range Rover Evoque occasions bij Van Veen Auto’s

Bekijk onze Evoque occasions

Garantie & pechhulp altijd inbegrepen

Bij Van Veen Auto’s in Woerden koopt u een Range Rover Evoque occasion met alle zekerheid die u maar wenst. Al onze Evoque's worden afgeleverd met 2 jaar garantie en 1 jaar Europese pechhulp. Ongeacht de kilometerstand en het bouwjaar. Dus ook op een Evoque uit 2012 met meer dan 100.000 km op de teller, ontvangt u deze garantie en pechhulp. Zonder extra kosten.

Verschillende uitvoeringen

De Evoque is geleverd met verschillende motoren en in verschillende uitvoeringen. In ons aanbod vindt u voornamelijk Evoque’s met de 2.0 Si4-motor. Een krachtige motor, zonder het hoge verbruik van veel andere Range Rover-modellen. Liefhebbers van vierwielaandrijving zitten ook helemaal goed bij ons. We hebben altijd meerdere Evoque’s met 4WD op voorraad.

Op het gebied van uitvoeringen heeft u meer keuze. In ons aanbod zijn onder andere de Dynamic, HSE, Dynamic HSE en Autobiography goed vertegenwoordigd. Allemaal met hun eigen uitrusting en uiterlijke kenmerken.


Bekijk ook: afmetingen, (trek)gewichten en kofferruimte van de Evoque.
het interieur van een range rover evoque occasion
een monteur voert onderhoud uit aan de 2.0 Si4 in de range rover evoque

Onderhoud voor uw Evoque occasion

Zolang mogelijk blijven genieten van uw Range Rover Evoque? Laat het onderhoud door ons uitvoeren. Wij zijn onafhankelijk reparateur voor Jaguar en Range Rover en gebruiken de door de fabrikant voorgeschreven apparatuur.

Veel problemen van de Evoque worden veroorzaakt door de software. De fabrikant lanceert met regelmaat software-updates om deze problemen te verhelpen. Daarom controleren we de software van uw Evoque bij elke onderhoudsbeurt. Mocht er een update beschikbaar zijn, dan installeren we deze direct. Deze service is altijd bij de prijs van het onderhoud inbegrepen.
Meer over onderhoud

Over Van Veen Auto’s

Van Veen Auto’s is gespecialiseerd in Jaguar en Range Rover. We gebruiken diagnose-apparatuur die voorgeschreven wordt door de fabrikant. We weten precies welke zorg uw Jaguar of Range Rover nodig heeft om optimaal te blijven presteren. Een standaard onderhoudsbeurt of iets meer ingrijpends zoals het vervangen van een distributieketting? Onze monteurs doen dat precies zoals de fabrikant het voorschrijft.

Maar bij Van Veen Auto’s gaat het om meer dan alleen onderhoud. We weten dat een Evoque een verlengstuk is van uw persoonlijke stijl en individualiteit. Daarom bieden we ook professionele poets- en detailingservices aan om ervoor te zorgen dat uw auto altijd blinkt als nieuw. Ons oog voor detail en vakmanschap garandeert dat uw auto er zowel vanbinnen als vanbuiten perfect uitziet.
Bekijk onze Evoque occasions
een range rover evoque occasion
Showroom
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 18:00
ROUTE
WERKPLAATS
Leidsestraatweg 42-48
3443 BV Woerden
Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
ROUTE
CONTACTGEGEVENS
+31 348 74 63 46
info@vanveenautos.com
Kvk. 78374006

2024 Van Veen Auto's Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaardenWebsite door Webyo
Menu
WERKPLAATS AFSPRAAK
Bekijk Occasions
Bel ons
phone-handsetcalendar-fullcrossarrow-right